logo

نگارش مناسب رزومه، زمینه‌ی مناسب‌تری را برای بررسی توان‌مندی‌های شما و شناسایی بخشی که می‌توانید در آن فعالیت‌ کنید به شکل شایسته‌تری فراهم می‌آورد. بر این اساس، توصیه‌های کوتاهی را برای نگارش رزومه جهت ارسال به اثر پویش در زیر درج کرده ایم:


1-  مطمئن شوید که رزومه‌ی شما روزآمد است و به خوبی، مشخصات، توان‌مندی‌ها، تخصص‌ها و سوابق گذشته‌ی شما را تشریح می‌کند.

2-فراموش نکنید که وضعیت نظام وظیفه‌ی خود را در رزومه بنویسید.

3- برای آن که نشان دهید توان‌مندی شما، پوشش‌دهنده‌ی نیازهای مطرح شده در فرصت‌های شغلی‌ست، سعی کنید شواهد دقیق و حتا عددی از دستاوردهای کاری و تحصیلی خود ارایه دهید.

4- شرح دقیقی از توان‌مندی‌ها، مهارت‌ها و جایگاه شغلی مورد نظر خود ارایه کنید. به این ترتیب، به ما برای شناسایی جایگاه‌‌تان در سازمان کمک کرده‌اید. ارایه‌ی توضیحاتی درباره‌ی علاقه‌مندی‌های کاری خود، می‌تواند بسیار کمک کننده باشد.

5- جزییات تجربیات کاری گذشته‌ی خود را به دقت شرح دهید و سوابق کاری گذشته‌ی خود را به خوبی تشریح کنید.

6- دقت کنید که اشتباهی در بیان دستاوردها، تاریخ‌ها و عنوان‌های شغلی گذشته‌ی شما رخ ندهد، چون اگر در آینده چیزی مغایر با آن مشاهده شود، می‌تواند به جایگاه شما و اعتماد متقابل در سازمان لطمه وارد سازد.

7- نگارش و املای رزومه را یک بار کنترل کنید یا از دوستی بخواهید که آن را یک بار مطالعه کند.

8-اطمینان حاصل کنید که اطلاعات تماس دقیق‌تان در رزومه وارد شده باشد.

9- گر قصد ارسال الکترونیک رزومه‌ی خود را دارید، توصیه می‌کنیم فایل رزومه‌ی خود را در قالب PDF ارسال کنید تا مشکلی در مشاهده‌ی فونت یا صفحه‌بندی رزومه پیش نیاید. اگر هم می‌خواهید رزومه‌ی خود را به صورت فایل Word ارسال کنید، توصیه می‌کنیم از فونتی همچون Tahoma استفاده فرمایید که در همه‌ی نگارش‌های مختلف فارسی ویندوز مشترک است.